Maaltijdservice Masbourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Masbourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Masbourg? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u eenvoudig alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,90 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen en Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Masbourg hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNassogne
ErvaringProefbox met maaltijden
Postcode6953
Gemiddelde prijs€5,87
Vaak bestelde maaltijdBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Masbourg

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Masbourg. Denk dan aan populaire firma’s als HelloFresh en/of Wink. Maar ook lokaal zien we tal van instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze vergelijker kan u daardoor de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Masbourg? Dat is niet erg! Veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Masbourg. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop u direct verse of handige boodschappen als huishoudelijke artikelen of cervelaat. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Masbourg vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Masbourg? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten en Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Nassogne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Masbourg voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree is er al voor €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een warme dagschotel als Rundvlees in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,25.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Goulashsoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Watergruwel na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Nassogne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Masbourg aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kipschnitzel met boontjes en satesaus en Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij of eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Masbourg. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit