Maaltijdservice Longlier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Longlier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Longlier? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,90 per maal. Smullen van Appelpannenkoek of Cordon Bleu met groenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Longlier beschikt u over gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNeufchâteau
ErvaringVeel variëteit in gerechten
Postcode6840
Gemiddelde prijs€5,24
Vaak gekozen maaltijdVerse waldorfsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Longlier

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Longlier. Denk dan aan belangrijke firma’s als Colruyt en/of 0. Maar ook in de buurt zien we verscheidene instanties en wijkrestaurants. Elke aanbieder levert z’n eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de bedrijven rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Longlier? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Longlier. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt u eenvoudig belangrijke boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde of sandwich spread. Vaak gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Longlier vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Longlier? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Wat dacht u van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Neufchâteau. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Longlier voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is verkrijgbaar vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool bestelt u vanaf €6,85.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Flensjes als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Neufchâteau voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Braadworst in barbecuesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Longlier regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of online. Het eten wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen of Rode kool met appel. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Longlier. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit