Maaltijdservice Grapfontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grapfontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Grapfontaine? Aan de hand van maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,90 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes en Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Grapfontaine hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNeufchâteau
RecensieZoutarm of glutenvrij
Postcode6840
Prijs per maaltijd€5,22
Geliefde maaltijdBoerengehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Grapfontaine

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Grapfontaine. Neem erkende bedrijven als Traiteur Goossens en/of Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima partijen en zorginstellingen. Iedere service heeft zo een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Grapfontaine? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grapfontaine. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als salades of huishoudelijke artikelen. Meestal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Grapfontaine vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Grapfontaine? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal leveranciers die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Hieronder achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Neufchâteau. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grapfontaine voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met factoren als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Gentse Waterzooi vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree wordt al bezorgd vanaf €7,25.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Pap om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Neufchâteau voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Hamburger, ui en champignons
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Kipfilet in piri piri saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grapfontaine regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd matcht met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men direct opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De menu’s worden vaak geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Rundergehaktbal in jus. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Grapfontaine. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit