Maaltijdservice Neufchâteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neufchâteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Neufchâteau? Met behulp van maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,30 p.p. Aan tafel voor Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree of Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Neufchâteau beschikt u over ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNeufchâteau
ReactieUniek voor senioren
Postcode6840
Maaltijd prijs€5,07
Nummer 1-maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Neufchâteau

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Neufchâteau. Neem bijv. interessante organisaties als Marley Spoon of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor prima leveranciers en restaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels maaltijdbutler.be kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Neufchâteau? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neufchâteau. Een redding voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men moeiteloos belangrijke boodschappen als sinas of toetjes. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Neufchâteau vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Neufchâteau? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene type aanbieders die overeenstemmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wat dacht u van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Via onze vergelijker treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Neufchâteau. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neufchâteau voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van factoren als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is er al vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gegrilde kippenpoot kan je kopen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Koude vruchtensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Bananenvla achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Neufchâteau voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neufchâteau regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk type ouderenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Varkensprocureur in jus en Rookworst met stamppot boerenkool. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Neufchâteau. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente