Maaltijdservice Corbion

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Corbion voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Corbion? Via onze vergelijker treft u snel en simpel alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,30 per persoon. Aanschuiven voor Gekruide krieltjes of Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Corbion ontvangt u gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
RecensieGezond, goed en lekker
Postcode6838
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,2
Meest gekozen maaltijdAndijvie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Corbion

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Corbion. Denk aan veel gekozen aanbieders als Vlotter of Prego. Ook in de gemeente zelf zien we tal van initiatieven en zorginstellingen. Elke partij heeft weer z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers op uw gemak op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Corbion? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Corbion. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als rauwe ham en volle melk. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Corbion vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Corbion? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Op deze pagina vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Bouillon. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Corbion voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van factoren als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree bestelt u vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €7,3.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minestronesoep, een stukje fruit en een dessert als Chocolade ijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot rode kool met hachee
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Runderhachee met rode kool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Corbion regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice past bij uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De gerechten worden veelal aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Schnitzel champignonsaus of Rundvlees met gegrilde groente. Zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Corbion. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit