Maaltijdservice Edegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Edegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Edegem? Met behulp van deze pagina bekijkt u snel en simpel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,00 per maal. Aanschuiven voor Kick Through Spaghetti en Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Edegem geniet u van voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteEdegem
RecensieGezond en betaalbaar
Postcode2650
Gemiddelde kosten€6,23
Meest gekozen maaltijdRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Edegem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Edegem. Bijvoorbeeld grote organisaties als Vlotter en Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf zijn er uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Iedere leverancier biedt een “eigen” keuken en voorwaarden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bedrijven op uw gemak tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Edegem? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven structuur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Edegem. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services voorzien in een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men snel praktische of verse producten als leverworst en havermoutpap. In de regel zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Edegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Edegem? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat mogelijkheden die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Edegem. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Edegem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de maaltijdservice, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is er al vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Een warme dagschotel als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kunt u al bestellen vanaf €6,35.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witte tomatensoep, een extra salade en iets fris zoals Pudding om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Edegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Edegem regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Controleer goed het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende services.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Edegem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit