Maaltijdservice Balegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Balegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Balegem? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u eenvoudig alle organisaties in uw regio! Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,15. Ouderwets genieten van Gebonden mosterdsoep of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Balegem smult u weer van voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOosterzele
Waarom bestellen?Sociaal betrokken
Postcode9860
Maaltijd prijs€6,01
Meest gekozen maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Balegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Balegem. We hebben het over veel gekozen aanbieders als Foodbag of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal bestaan er prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke partij onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Via deze pagina kunt u derhalve de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Balegem? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Balegem. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men eenvoudig belangrijke boodschappen als vanillevla en zakdoekjes. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Balegem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Balegem? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden die rijmen met uw wensen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Oosterzele. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Balegem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Prei-gehaktschotel bestelt u vanaf €6,25.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gamjatang, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oosterzele voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Spareribs met patat en salade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Balegem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk type thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden en Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Balegem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit