Maaltijdservice Poesele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Poesele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Poesele? Middels onze tool achterhaalt u eenvoudig alle services in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,10. Flink uitpakken met Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen of Wokgroenten teriyaki? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Poesele profiteert u van smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
Waarom bestellen?Ook vegatarisch en vis
Postcode9850
Maaltijd prijs€5,99
Nummer 1-maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Poesele

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Poesele. We hebben het over interessante aanbieders als Ekomenu of 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante aanbieders en zorginstellingen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kunt u dus de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Poesele? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Poesele. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u direct praktische of verse producten als roomboter of pindakaas. In algemene zin gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Poesele vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Poesele? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere maaltijdservices die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Kipgyros Rijst of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Deinze. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Poesele voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is er al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kan je kopen vanaf €4,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een extra salade en een toetje als Kaas om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Poesele regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden in de regel geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Chicken Lunges of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Poesele. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit