Maaltijdservice Vosselare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vosselare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Vosselare? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u gemakkelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,60 per keer. Flink uitpakken met Kippenpoot met doperwtjes wortel of Gestoofde lamsschouder? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Vosselare geniet u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
BeoordelingSluit aan op dieetwensen
Postcode9850
Prijs per maaltijd€6
Meest gekozen maaltijdVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vosselare

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Vosselare. We hebben het over populaire organisaties als Delhaize en/of Foodbag. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante instellingen en zorginstellingen. Elke leverancier hanteert zijn eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u de leveranciers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Vosselare? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vosselare. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven bieden ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee koop men zonder moeite verse of handige boodschappen als komijnekaas of cervelaat. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Vosselare vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Vosselare? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere type aanbieders die kloppen met uw eisen en eetpatroon. Wat dacht u van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree en Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Deinze. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vosselare voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met factoren als de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • De daghap voor ouderen als Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,15.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een stukje fruit en een dessert als Boerenjongens mousse om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vosselare bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door even te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen of Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree. Zodoende ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vosselare. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit