Maaltijdservice Merendree

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merendree voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Merendree? Aan de hand van deze pagina ontdekt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,25 per gerecht. Aan tafel voor Aardappelpartjes rozemarijn en Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Merendree krijgt u vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
Waarom bestellen?Ben weer zelfstandig
Postcode9850
Prijs per gerecht€5,97
Nummer 1-maaltijdGepaneerde varkensschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Merendree

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Merendree. Denk dan aan interessante organisaties als 15Gram en/of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei partijen en slagerijen. Iedere partij onderscheidt zich door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Merendree? Geen probleem! Steeds meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merendree. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders beschikken over een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als filet americain en vuilniszakken. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Merendree vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Merendree? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei menu’s die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Verderop ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Deinze. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merendree voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus bestelt u vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kan je kopen vanaf €4,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Oosterse zalm is er al vanaf €5,85.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Harira, een extra salade en een toetje als Fruit als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merendree bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten aanbieders en kies er een. Kijk goed na het assortiment, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende aanbieders stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt vaak geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsZalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree en Kippenbout Met Appelmoes En Puree. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Merendree. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit