Maaltijdservice Clavier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Clavier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Clavier? Dankzij onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,05 p.p. Smullen van Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen en Champignonsoep met rundvlees? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Clavier geniet u van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteClavier
BeoordelingEenvoudig opzeggen
Postcode4560
Prijs per gerecht€5,52
Geliefde maaltijdGebonden mosterdsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Clavier

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Clavier. Denk dan aan interessante partijen als Delimeal en 0. Maar ook lokaal ontstaan er interessante leveranciers en wijkrestaurants. Elke optie levert een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze pagina kan u de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Clavier? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Clavier. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u probleemloos verse of handige boodschappen als aardbeienjam en boterhamworst. Doorgaans kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Clavier vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Clavier? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere mogelijkheden die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat te denken van Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Via onze vergelijker achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Clavier. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Clavier voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Wokgroenten teriyaki kan je kopen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Gazpacho, een stukje fruit en iets lichts zoals Chocolademousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Clavier voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Verse komkommersalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Clavier aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies er een. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden aan huis gebracht via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Heldere vermicellisoep of Sukadelapje in jus. Op die manier kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Clavier. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente