Maaltijdservice Hermée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hermée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hermée? Door middel van deze pagina bekijkt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,25. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Pannenkoeken met appelvulling? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Hermée beschikt u over heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteOupeye
ReactieLekkere maaltijden + gezond
Postcode4680
Prijs per maaltijd€6,3
Vaak gekozen maaltijdGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hermée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Hermée. Neem veel gekozen leveranciers als Home Cuisine of Colruyt. Maar ook in de buurt zien we uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kan u de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hermée? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hermée. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt u moeiteloos broodnodige boodschappen als rauwe ham en slagroom. Doorgaans kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hermée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Hermée? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en mogelijke diëten. Denk maar aan Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Oupeye. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hermée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al voor €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Macaronischotel bolognese kan je kopen vanaf €6.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Tom yum, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Croquembouche achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Oupeye voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Oupeye
 • Centrale postcode: 4680

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hermée aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Risotto, bospaddestoelen of Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hermée. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit