Maaltijdservice Oupeye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oupeye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oupeye? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,55. Genieten van Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree en Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Oupeye beschikt u over gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteOupeye
ReactieSnel en eenvoudig bestellen
Postcode4680
Gemiddelde prijs€5,63
Vaak gekozen maaltijdNasi Indisch rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Oupeye

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Oupeye. U kunt denken aan populaire firma’s als Yumbel of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene instellingen en verswinkels. Iedere partij heeft weer een heel eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kan u de bedrijven op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Oupeye? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oupeye. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop men gelijk verse of handige boodschappen als snoepjes of bananen. In de regel zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Oupeye vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oupeye? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal bezorgmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Onderstaand vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oupeye. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oupeye voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kan je kopen vanaf €7,1.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kaassoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Hangop als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oupeye voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Oupeye
 • Hoofdpostcode: 4680

Beste bereide maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Nasi Indisch rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oupeye regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk soort maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Oupeye. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente