Maaltijdservice Gemmenich

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gemmenich voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Gemmenich? Door middel van onze tool vindt u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,55 per gerecht. Aanschuiven voor Gepaneerde varkensschnitzel en Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Gemmenich profiteert u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeentePlombières
Waarom bestellen?Met aandacht bereid
Postcode4851
Prijs per maaltijd€6,72
Nummer 1-maaltijdGegrilde groentenmix in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gemmenich

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Gemmenich. Denk aan interessante bezorgers als Yumbel of Vlotter. Maar ook in de buurt zijn er allerlei organisaties en slagerijen. Elke leverancier biedt zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels maaltijdbutler.be kan u de bezorgers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Gemmenich? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gemmenich. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Meestal gedaan door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals gekookte achterham en halfvolle melk. Niet zelden gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Gemmenich vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Gemmenich? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Hieronder vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Plombières. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gemmenich voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de leverancier, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €3,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie wordt al bezorgd vanaf €7,35.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Phở, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Poire belle Hélène om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Plombières voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi ketjap, mihoen goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gemmenich bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Bami babi pangang of Gebakken aardappels. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Gemmenich. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit