Maaltijdservice Roucourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roucourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Roucourt? Middels onze tool bekijkt u gemakkelijk alle organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,15. Aan tafel voor Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Roucourt profiteert u van verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
ReactieMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode7601
Gemiddelde menuprijs€6,89
Maaltijd-topperVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Roucourt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Roucourt. Bijvoorbeeld belangrijke services als Colruyt en Carrefour. Ook in deze plaats zelf zijn er prima initiatieven en zorginstellingen. Iedere optie onderscheidt zich door zijn eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Roucourt? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roucourt. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop u direct verse of handige boodschappen als halvarine en salades. In de regel gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Roucourt vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Roucourt? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel soorten maaltijden die overeenstemmen met uw wensen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Onderstaand ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Péruwelz. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roucourt voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kan je kopen vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €7,35.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Aspergesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Hemelse modder achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Péruwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Wild Crunches

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roucourt aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsPompoensoep of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Roucourt. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit