Maaltijdservice Mourcourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mourcourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mourcourt? Middels deze pagina ontdekt u eenvoudig alle firma’s in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,10 per persoon. Aanschuiven voor Viscurry. Sajour boontjes. Couscous en Garnalensoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Mourcourt hebt u toegang tot verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieGeen doorlopende verplichting
Postcode7543
Prijs per gerecht€6,87
Maaltijd-topperRookworst met stamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Mourcourt

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Mourcourt. We hebben het over grote firma’s als Home Cuisine en Dienstenthuis.be. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Elke organisatie biedt zijn eigen keuken en voorwaarden. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Mourcourt? Geen probleem! Nogal wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mourcourt. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel aanbieders voorzien in een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt men gelijk de boodschappen zoals snoeptomaatjes of karnemelk. In de regel gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Mourcourt vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Mourcourt? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende leveranciers die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Tournai. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mourcourt voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is er al vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderbouillon kan je kopen vanaf €6,3.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, een stukje fruit en een dessert als Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Nasi kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mourcourt aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. Het eten wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Chinese wokschotel en Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mourcourt. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit