Maaltijdservice Mont-Saint-Aubert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mont-Saint-Aubert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mont-Saint-Aubert? D.m.v. maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw regio! Warme gerechten, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,30. Smullen van Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Mont-Saint-Aubert profiteert u van vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
RecensieIk zit nergens aan vast
Postcode7542
Maaltijd prijs€6,86
Nummer 1-maaltijdWisselmenu Aspergesoep met zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Mont-Saint-Aubert

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Mont-Saint-Aubert. We hebben het over interessante aanbieders als Colruyt of Home Cuisine. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima organisaties en speciale eetpunten. Elke organisatie heeft zo zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u de organisaties rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Mont-Saint-Aubert? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mont-Saint-Aubert. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel aanbieders beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u probleemloos de boodschappen zoals tofu naturel en geitenkaas. Veelal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mont-Saint-Aubert vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mont-Saint-Aubert? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende thuismaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Boereworst Met Wortelstamppot? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Tournai. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mont-Saint-Aubert voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Gepaneerde Alaska-koolvis is beschikbaar vanaf €6,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Brownie als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Pasta Venetia

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mont-Saint-Aubert regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. Uw bestelling wordt meestal bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Wisselmenu Aspergesoep met zalm. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mont-Saint-Aubert. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit