Maaltijdservice Warchin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warchin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Warchin? Via onze tool achterhaalt u eenvoudig alle organisaties in de buurt! Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,95 per persoon. Aan tafel voor Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Warchin smult u weer van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ErvaringUitgebreid assortiment
Postcode7548
Gemiddelde prijs€6,88
Vaak bestelde maaltijdRaapstelen stamppot met beenham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Warchin

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Warchin. Neem erkende aanbieders als Prego en Delimeal. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij interessante organisaties en slagerijen. Iedere aanbieder levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze tool kunt u dus de bedrijven overzichtelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Warchin? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warchin. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals karnemelk of chocopasta. Doorgaans kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Warchin vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Warchin? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw situatie voedingspatroon. Neem nu Dieet Vol Au Vent Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Aan de hand van deze website ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Tournai. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warchin voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kan je kopen vanaf €5,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,35.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Pindasoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Krentjebrij als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Bami kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Warchin bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst van zo’n 15 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Spitskoolschotel en aardappelpuree. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Warchin. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit