Maaltijdservice Sart-En-Fagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sart-En-Fagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sart-En-Fagne? Door gebruik te maken van onze tool doorzoekt u gemakkelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,70 per keer. Ouderwets genieten van Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli of Spinazie schotel met gehaktbal? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Sart-En-Fagne krijgt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
BeoordelingLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode5600
Gemiddelde prijs€5,57
Maaltijd-topperVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Sart-En-Fagne

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Sart-En-Fagne. Neem interessante services als Foodbag en Yumbel. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich tal van instanties en zorginstellingen. Elke service wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Sart-En-Fagne? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sart-En-Fagne. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor senioren. Zo koop u snel broodnodige boodschappen als chocoladevla of koffiekoeken. In de regel kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sart-En-Fagne vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sart-En-Fagne? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit diverse thuismaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat dacht u van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Spaghetti Carbonara? Via onze vergelijker bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Philippeville. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sart-En-Fagne voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een daghap aan huis als Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Harira, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Dame blanche ijs na. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Ribkarbonade in jus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sart-En-Fagne aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden standaard bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Soms is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Braadworst in jus. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sart-En-Fagne. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit