Maaltijdservice Omezée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Omezée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Omezée? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,00 per keer. Smullen van Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Omezée krijgt u uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
ReactieZelf eenvoudig opwarmen
Postcode5600
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,53
Geliefde maaltijdCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Omezée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Omezée. Denk dan aan landelijke leveranciers als Yumbel of Viangro. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende initiatieven en slagerijen. Iedere optie hanteert een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Omezée? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Omezée. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt u moeiteloos praktische of verse producten als koffie of vleeswaren. Doorgaans kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Omezée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Omezée? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat type aanbieders die rijmen met uw gesteldheid en eetpatroon. Wat te denken van Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Op deze pagina achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Philippeville. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Omezée voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij bestelt u vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderstoofpotje met stamppot hutspot is beschikbaar vanaf €7,35.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Vanille ijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Spagheti carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Omezée regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd matcht met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt veelal aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Dieet Kippenworst Spinazie Puree en Andijvie stamppot met een gehaktbal. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Omezée. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit