Maaltijdservice Neuville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neuville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Neuville? Met behulp van deze pagina vindt u probleemloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,65 p.p. Ouderwets genieten van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie en Gebonden rundvleessoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Neuville profiteert u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
RecensieBelangrijke voedingsstoffen
Postcode5600
Prijs per maaltijd€5,52
Maaltijd-topperSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Neuville

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Neuville. Denk aan landelijke partijen als 15Gram en/of Colruyt. Maar ook lokaal zijn er uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Elke optie hanteert z’n eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kan u de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Neuville? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neuville. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als margarine en peren. Doorgaans gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Neuville vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Neuville? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Hieronder bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Philippeville. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neuville voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus is er al vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is beschikbaar vanaf €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ramen, een gezonde salade en om het compleet te maken Bitterkoekjes mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Geglaceerde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neuville bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsHeldere uiensoep en Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Neuville. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit