Maaltijdservice Romedenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Romedenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Romedenne? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle organisaties in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per persoon. Ouderwets genieten van Jumping Jack Salmon of Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Romedenne geniet u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
RecensieGebalanceerde maaltijden
Postcode5600
Gemiddelde menuprijs€5,55
Populaire maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Romedenne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Romedenne. Neem bijv. veel gekozen aanbieders als Foodbag en/of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van partijen en speciale eetpunten. Iedere leverancier hanteert een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er specifieke wensen zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Romedenne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Romedenne. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als tofu naturel en frisdrank. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Romedenne vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Romedenne? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn allerlei leveranciers die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Aan de hand van deze website treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Philippeville. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Romedenne voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Hutsepot Met Rookworst En Spek wordt al bezorgd vanaf €6,45.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, een gezonde salade en iets fris zoals Knoedel als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Heldere kippensoep

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Romedenne regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote aanbieders stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Pannenkoeken met spek en Lekkerbekje. Hiermee zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Romedenne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit