Maaltijdservice Sautour

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sautour voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sautour? Middels maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,25 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Viscurry. Sajour boontjes. Couscous? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Sautour profiteert u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
ReactieAandacht en ambacht
Postcode5600
Prijs per gerecht€5,58
Vaak bestelde maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Sautour

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Sautour. Denk aan belangrijke firma’s als Dienstenthuis.be en/of Meal-Story. Maar ook in de buurt zijn er verschillende instellingen en speciale eetpunten. Elke service onderscheidt zich door een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels maaltijdbutler.be kan u daarom de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sautour? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sautour. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men moeiteloos de boodschappen zoals dranken of kaas extra belegen montbeliarde. Doorgaans gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sautour vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sautour? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit allerlei maaltijdservices die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree en Witte Pens Met Rodekool En Puree? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Philippeville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sautour voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do kan je kopen vanaf €6,55.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Knoflooksoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Zabaglione na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Varkenslapje in jus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sautour aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Asperge beenhamschotel met kip of Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of wellicht veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sautour. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit