Maaltijdservice Moresnet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moresnet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Moresnet? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,90 p.p. Aan tafel voor Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Gewokte spinazie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Moresnet smult u weer van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeentePlombières
RecensieVers uit de keuken
Postcode4850
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,71
Geliefde maaltijdPasta carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Moresnet

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Moresnet. We hebben het over interessante organisaties als Colruyt of Delimeal. Maar ook in de buurt bestaan er prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt bestempeld door een eigen keuken en voorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Moresnet? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moresnet. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop u moeiteloos de supermarktartikelen als peren of sappen. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Moresnet vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Moresnet? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Via onze vergelijker achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Plombières. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moresnet voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al voor €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst is er al vanaf €6,75.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Samgyetang, extra groenten en iets fris zoals Croquembouche als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Plombières voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moresnet regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige services.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, via een menulijst, of met de computer. De gerechten worden vaak aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Moresnet. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit