Maaltijdservice Luttre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Luttre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Luttre? Door gebruik te maken van deze website vergelijkt u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,15 per gerecht. Aan tafel voor Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Luttre hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePont-À-Celles
ReactieVakkundige chefkoks
Postcode6238
Prijs per gerecht€6,74
Vaak gekozen maaltijdVissoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Luttre

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Luttre. Denk aan veel gekozen organisaties als Meal-Story of Spar. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verschillende organisaties en speciale eetpunten. Elke aanbieder biedt een eigen assortiment en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de services eenvoudig naast elkaar bekijken. Het selecteren van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Luttre? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Luttre. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een premium boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als filet americain of honing. Dikwijls kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Luttre vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Luttre? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Pont-À-Celles. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Luttre voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes kan je kopen vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Kip-groenteschotel wordt al bezorgd vanaf €5,5.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Rundvleessoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Patbingsu om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Pont-À-Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Pastaschotel met spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Luttre aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit per telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes en Wild Crunches. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Luttre. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit