Maaltijdservice Viesville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Viesville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Viesville? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,85 per persoon. Aanschuiven voor Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten en Minestronesoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Viesville hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePont-À-Celles
ReactieZoutarme gerechten
Postcode6230
Maaltijd prijs€6,72
Populaire maaltijdPilav

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Viesville

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Viesville. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Meal-Story of Prego. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene organisaties en restaurants. Iedere optie heeft zo een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze pagina kan u daarom de leveranciers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Viesville? Er is een oplossing! Best veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Viesville. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Daarmee koop u zonder moeite de supermarktartikelen als chocolade vla of volle yoghurt. In de regel gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Viesville vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Viesville? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele mogelijkheden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Boereworst Met Wortelstamppot? Via onze vergelijker vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Pont-À-Celles. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Viesville voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen bestelt u vanaf €5,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vissoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Cranachan om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Pont-À-Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Procureurlapje met groenten
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Visstukjes in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Viesville bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men wekelijks opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Tomatensoep met balletjes of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of juist vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Viesville. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit