Maaltijdservice Pont-À-Celles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pont-À-Celles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Pont-À-Celles? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,60 per persoon. Ouderwets genieten van Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Kreeftensoep? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Pont-À-Celles smult u weer van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePont-À-Celles
Waarom bestellen?Veel keuze in regio
Postcode6230
Gemiddelde kosten€6,42
Geliefde maaltijdWisselmenu Aspergesoep met zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Pont-À-Celles

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Pont-À-Celles. Neem bijv. erkende organisaties als Foodbag en/of Colruyt. Maar ook in de buurt bestaan er allerlei instellingen en slagerijen. Iedere optie levert z’n eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kunt u de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Pont-À-Celles? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pont-À-Celles. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt men direct broodnodige boodschappen als tomaten of afbak croissants naturel. In de regel kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Pont-À-Celles vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Pont-À-Celles? Of prefereert u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Hieronder ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Pont-À-Celles. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pont-À-Celles voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Erwtensoep met rookworst bestelt u vanaf €6,5.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, een stukje fruit en een dessert als Vanille ijs als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Pont-À-Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Kip piri piri, pilav rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pont-À-Celles aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Prei-gehaktschotel of Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Pont-À-Celles. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente