Maaltijdservice Obaix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Obaix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Obaix? Dankzij deze pagina vindt u eenvoudig alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,60 per keer. Smullen van Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree en Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Obaix hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeentePont-À-Celles
RecensieLekkere maaltijden + gezond
Postcode6230
Gemiddelde prijs€6,7
Populaire maaltijdVarkenssteak in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Obaix

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Obaix. We hebben het over landelijke bedrijven als Traiteur Goossens of Smartmat. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kan u daarom de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Obaix? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Obaix. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt u direct de boodschappen zoals jong belegen kaas en keukenpapier. Dikwijls gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Obaix vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Obaix? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit allerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Pont-À-Celles. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Obaix voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree wordt al bezorgd vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kan je kopen vanaf €4,55.
 • De daghap voor ouderen als Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden is er al vanaf €5,6.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Dopewtensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Haagse bluf om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Pont-À-Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Kippenvlees in kerriesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Obaix aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor senioren worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst van zo’n 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm of Nasi kip saté. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is cruciaal voor een goede balans en energie. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Obaix. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit