Maaltijdservice Genly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Genly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Genly? Middels deze website vergelijkt u overzichtelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,70 per gerecht. Flink uitpakken met Procureurlapje met groenten of Lamsvlees in saus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Genly profiteert u van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuévy
Waarom bestellen?Eenvoudig opzeggen
Postcode7040
Gemiddelde prijs€5,55
Vaak bestelde maaltijdNaturel-pannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Genly

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Genly. Bijvoorbeeld veel gekozen bezorgers als Prego of Colruyt. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante organisaties en zorginstellingen. Elke aanbieder heeft weer een “eigen” assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Genly? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Genly. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men direct verse of handige boodschappen als snoep en sandwich spread. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Genly vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Genly? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei soorten maaltijden die matchen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Quévy. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Genly voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Een warme dagschotel als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen is er al vanaf €6,1.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Anmitsu om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Quévy voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Genly bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Hamburger, ui en champignons of Rundvlees in basilicumsaus. Zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of misschien eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Genly. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit