Maaltijdservice Aulnois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aulnois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Aulnois? Geholpen door onze vergelijker bekijkt u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,05 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Bloemkool cordonbleu schotel of Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Aulnois ontvangt u gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuévy
BeoordelingAantrekkelijk proefpakket
Postcode7040
Gemiddelde prijs€5,52
Maaltijd-topperPush Up Meatballs

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Aulnois

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Aulnois. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Colruyt of Vlotter. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kan u de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Aulnois? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aulnois. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Hierdoor koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals snoeptomaatjes of koffiepads. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Aulnois vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Aulnois? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat type aanbieders die overeenstemmen met uw wensen en diëten/allergieën. Denk maar aan Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Aan de hand van deze website ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Quévy. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aulnois voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt af van zaken als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten is beschikbaar vanaf €5,75.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Okrosjka, een stukje fruit en iets fris zoals Tartufo om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Quévy voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aulnois aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. Het eten wordt steeds vaker geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst of Zalmfilet in mosterdsaus. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Aulnois. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit