Maaltijdservice Blaregnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blaregnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Blaregnies? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,85 per keer. Smullen van Rundervink in jus met stamppot broccoli en Stukjes rundvlees in saus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Blaregnies profiteert u van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuévy
RecensieOnline of telefonisch bestellen
Postcode7040
Maaltijd prijs€5,53
Maaltijd-topperNasi babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Blaregnies

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Blaregnies. Denk aan veel gekozen partijen als Delimeal en/of Smartmat. Ook binnen de gemeente zijn er uitstekende initiatieven en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Blaregnies? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blaregnies. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt men snel broodnodige boodschappen als ontbijtspek en volle melk. Veelal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Blaregnies vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Blaregnies? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat mogelijkheden die matchen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Quévy. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blaregnies voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree bestelt u vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Kibbeling met kruidendip kunt u al laten bezorgen vanaf €7,15.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, extra groenten en een dessert als Tiramisu als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Quévy voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Kipsaté en ei met bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blaregnies bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees met gegrilde groente of Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Blaregnies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit