Maaltijdservice Quévy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Quévy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Quévy? Geholpen door deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,75 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spaghettischotel bolognese en Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Quévy profiteert u van de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuévy
ReactieSnel in huis
Postcode7040
Gemiddelde kosten€5,27
Vaak gekozen maaltijdRunderlapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Quévy

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Quévy. Neem grote aanbieders als Vlotter en/of Foodbag. Echter, ook heel lokaal zien we verschillende instellingen en verswinkels. Iedere service biedt een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze website kan u de services probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Quévy? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Quévy. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals jonge kaas of karnemelk. Normaliter gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Quévy vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Quévy? Of zoekt u vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene soorten maaltijden die kloppen met uw voorkeuren en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree en Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Hieronder treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Quévy. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Quévy voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kan je kopen vanaf €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel is beschikbaar vanaf €5,6.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Rozenbottelsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Appelmoes om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Quévy voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Koolvisfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Quévy regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Macaroni, groenten-tomatensaus en Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Hiermee kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Quévy. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente