Maaltijdservice Quiévrain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Quiévrain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Quiévrain? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,35 per gerecht. Flink uitpakken met Cordon Bleu met groenten en Stukjes rundvlees in saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Quiévrain ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuiévrain
ErvaringGezond en smaakvol
Postcode7380
Gemiddelde kosten€5,47
Vaak bestelde maaltijdGarnalen in chili-roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Quiévrain

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Quiévrain. Denk aan belangrijke firma’s als Viangro of Vlotter. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende organisaties en verswinkels. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze website kunt u derhalve de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Quiévrain? Er is een oplossing! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Quiévrain. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u snel nuttige boodschappen zoals leverpastei en leverworst. Dikwijls gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Quiévrain vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Quiévrain? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene opties die rijmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Quiévrain. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Quiévrain voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de organisatie, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Raapstelen stamppot is er al vanaf €6,6.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom kha kai, een extra salade en iets lichts zoals Chocolade ijs als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Quiévrain voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Quiévrain aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De gerechten worden gewoonlijk bezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kip Andorra of Gehakt in roomsaus. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm of juist veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Quiévrain. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente