Maaltijdservice Thulin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thulin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Thulin? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,50. Aan tafel voor Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli of Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Thulin smult u weer van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHensies
Waarom bestellen?Ook voorgerecht en toetje
Postcode7350
Maaltijd prijs€6,43
Maaltijd-topperTagliatelleschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Thulin

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Thulin. Neem bijv. veel gekozen organisaties als Colruyt of 0. Ook in deze plaats zelf zien we verscheidene leveranciers en slagerijen. Elke leverancier heeft zo een heel eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Thulin? Geen probleem! Legio traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thulin. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u gelijk verse of handige boodschappen als crackers en muesli. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Thulin vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Thulin? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse menu’s die passen bij uw uw eisen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Vol Au Vent Puree en Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Hensies. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thulin voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7,15.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Pudding na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hensies voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thulin aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Varkenssaucijs in jus. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of wellicht veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Thulin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit