Maaltijdservice Genval

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Genval voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Genval? Door gebruik te maken van onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,30. Smullen van Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree of Babi pangang met witte rijst en groenten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Genval ontvangt u uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRixensart
BeoordelingVoor ieder wat wils
Postcode1332
Gemiddelde kosten€5,13
Nummer 1-maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Genval

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Genval. Neem bijv. populaire organisaties als Meal-Story of Cora. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene instanties en restaurants. Iedere service levert z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze tool kan u daardoor de services eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Genval? Geen probleem! Veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Genval. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals vanille vla en ontbijtproducten. Meestal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Genval vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Genval? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene type aanbieders die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke diëten. Denk maar aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Rixensart. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Genval voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree bestelt u vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme bestelt u vanaf €7,15.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, extra groenten en voor de volledigheid een Tiramisu mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Rixensart voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Genval aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Omelet in saus en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Genval. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit