Maaltijdservice Dion-Valmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dion-Valmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Dion-Valmont? Dankzij www.maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle services in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,10 per keer. Flink uitpakken met Nasi goreng speciaal, kip in satésaus en Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Dion-Valmont ontvangt u voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteChaumont-Gistoux
ReactieGezond, goed en lekker
Postcode1325
Gemiddelde prijs€5,1
Maaltijd-topperCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Dion-Valmont

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Dion-Valmont. Denk aan erkende services als 15Gram en/of Spar. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Dion-Valmont? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dion-Valmont. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop u probleemloos verse of handige boodschappen als vanillevla en jam. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Dion-Valmont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Dion-Valmont? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en voedingsadvies. Denk maar aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Aan de hand van deze website ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Chaumont-Gistoux. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dion-Valmont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,05.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Hot pot, een extra salade en om het compleet te maken Pudding achteraf. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Chaumont-Gistoux voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Roerei met spinazie à la crème

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dion-Valmont aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via internet. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Dion-Valmont. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit