Maaltijdservice Rosières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rosières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rosières? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle services in de buurt! Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,55 per maaltijd. Flink uitpakken met Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Stamppot boerenkool? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Rosières hebt u toegang tot heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRixensart
ReactieZoutarm of glutenvrij
Postcode1331
Gemiddelde menuprijs€5,12
Meest gekozen maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Rosières

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Rosières. Neem bijv. grote firma’s als Yumbel en Wink. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij interessante instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kan u daarom de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Rosières? Geen probleem! Veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rosières. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt men zonder moeite de supermarktartikelen als handzeep of cola. Normaliter zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Rosières vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Rosières? Of heeft u liever de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Op deze pagina ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Rixensart. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rosières voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met elementen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Een daghap aan huis als Kippenbout à la bonne femme kunt u al bestellen vanaf €6,25.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pindasoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Poire belle Hélène om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Rixensart voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rosières bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare leveranciers en kies er een. Let met name op het type maaltijden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Gehaktballetjes in uienjus en Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Rosières. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit