Maaltijdservice Rixensart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rixensart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Rixensart? Via onze tool ontdekt u moeiteloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per maaltijd. Ouderwets genieten van Slavink in uienjus en Rundvlees in saus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Rixensart profiteert u van smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRixensart
ReactieBezorging aan huis
Postcode1330
Gemiddelde prijs€5,18
Vaak gekozen maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Rixensart

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Rixensart. Denk dan aan veel gekozen aanbieders als Ekomenu of 15Gram. Ook binnen de gemeente ontstaan er verscheidene aanbieders en restaurants. Iedere organisatie levert een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze website kan u daarom de bedrijven probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rixensart? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rixensart. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt men snel de supermarktartikelen als rijstepap en salades. Dikwijls zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Rixensart vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Rixensart? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn vele menu’s die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Rixensart. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rixensart voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Hamburger, ui en champignons wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Champignonsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Pap om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Rixensart voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rixensart bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. Het eten wordt niet zelden aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi of Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Rixensart. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente