Maaltijdservice Tourinnes-La-Grosse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tourinnes-La-Grosse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Tourinnes-La-Grosse? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,75. Flink uitpakken met Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree of Kipgyros Rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Tourinnes-La-Grosse beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBeauvechain
ReactieOpwarmen met microgolf
Postcode1320
Gemiddelde prijs€5,07
Maaltijd-topperGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Tourinnes-La-Grosse

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Tourinnes-La-Grosse. Neem bijv. landelijke bedrijven als Home Cuisine of HelloFresh. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een “eigen” assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Tourinnes-La-Grosse? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tourinnes-La-Grosse. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop u direct broodnodige boodschappen als theekoekjes of bananen. In algemene zin kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Tourinnes-La-Grosse vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Tourinnes-La-Grosse? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een groot aantal menu’s die in lijn zijn met uw wensen en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Beauvechain. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tourinnes-La-Grosse voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van zaken als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree bestelt u vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktballetjes in uienjus is beschikbaar vanaf €5,7.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, extra groenten en iets lichts zoals Chocolade mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Beauvechain voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Kipragout met Parijse wortelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tourinnes-La-Grosse regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Tourinnes-La-Grosse. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit