Maaltijdservice Wavreille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wavreille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wavreille? Middels deze pagina vindt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,05 per maaltijd. Smullen van Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus en Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Wavreille smult u weer van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteRochefort
RecensieZoutarm of glutenvrij
Postcode5580
Maaltijd prijs€5,37
Geliefde maaltijdRaapstelen stamppot met beenham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Wavreille

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Wavreille. Neem bijv. interessante aanbieders als Smartmat en 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich interessante instanties en slagerijen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze website kan u de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wavreille? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wavreille. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste firma’s beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt u gelijk de boodschappen zoals sappen of tomaten. Gewoonlijk gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wavreille vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wavreille? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat soorten maaltijden die matchen met uw gesteldheid en eetpatroon. Neem nu Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Rochefort. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wavreille voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een warme dagschotel als Speklapje in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Ramen, een stukje fruit en een toetje als Taart om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Rochefort voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Prei-gehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wavreille bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele aanbieders en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u supersnel nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of online. De thuismaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente of Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème. Zodoende krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of misschien eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Wavreille. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit