Maaltijdservice Lessive

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lessive voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Lessive? Met behulp van deze website vindt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,75 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Lessive profiteert u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteRochefort
ReactieHeldere instructies
Postcode5580
Gemiddelde menuprijs€5,34
Nummer 1-maaltijdBloemkool met rundvlees schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lessive

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Lessive. Denk aan landelijke services als Meal-Story of Cora. Maar ook lokaal ontstaan er uitstekende organisaties en verswinkels. Elke optie heeft zo een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lessive? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lessive. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt men direct broodnodige boodschappen als huishoudelijke artikelen en keukenpapier. Veelal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lessive vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lessive? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Gentse Waterzooi of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Rochefort. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig zout testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lessive voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met aspecten als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Thaise curry wordt al bezorgd vanaf €5,6.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thenthuk, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Hemelse modder om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Rochefort voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Maaltijdpoffertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lessive aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk soort maaltijdservice rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De gerechten worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsGehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree of Runderhachee, stamppot hutspot. Hierdoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lessive. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit