Maaltijdservice Rochefort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rochefort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rochefort? Middels deze website treft u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,15 per gerecht. Aan tafel voor Pasta kip madras en Javaanse kip five-spices, mihoen goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Rochefort profiteert u van verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteRochefort
Waarom bestellen?Sluit aan op dieetwensen
Postcode5580
Maaltijd prijs€6,23
Meest gekozen maaltijdKipsaté en ei met bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Rochefort

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Rochefort. Denk dan aan populaire organisaties als Home Cuisine en Delhaize. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor prima instanties en restaurants. Elk bedrijf hanteert een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Rochefort? Geen probleem! Veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rochefort. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal services bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop men eenvoudig nuttige boodschappen zoals brood of handzeep. Gewoonlijk gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Rochefort vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Rochefort? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene type aanbieders die matchen met uw eisen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree en Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Rochefort. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rochefort voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al voor €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al bestellen vanaf €6,55.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Goulashsoep, extra groenten en om het compleet te maken Advokaat ijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Rochefort voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Ajam pangang, nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rochefort regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Rookworst met stamppot zuurkool of Kippenbout. Bonne femme. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Rochefort. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente