Maaltijdservice Taintignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Taintignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Taintignies? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,25 per persoon. Ouderwets genieten van Chili sin carne of Pompoensoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Taintignies krijgt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteRumes
RecensieLage prijs per maaltijd
Postcode7618
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,99
Vaak gekozen maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Taintignies

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Taintignies. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als Meal-Story en/of Wink. Maar ook lokaal zijn er allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke partij onderscheidt zich door een eigen keuken en voorwaarden. Dankzij onze tool kan u daarom de services snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Taintignies? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Taintignies. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders voorzien in een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt u direct verse of handige boodschappen als oude kaas of palingworst. Normaal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Taintignies vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Taintignies? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei opties die overeenstemmen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Gentse Waterzooi of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Via onze vergelijker bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Rumes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Taintignies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt af van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Bloemkoolsoep wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • De daghap voor ouderen als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is beschikbaar vanaf €6,35.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Baklava achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Rumes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Aspergesoep vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Taintignies aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst of Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Taintignies. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit