Maaltijdservice Mirwart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mirwart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mirwart? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,00 per persoon. Aanschuiven voor Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Mirwart profiteert u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSaint-Hubert
ReactieGebalanceerde maaltijden
Postcode6870
Gemiddelde menuprijs€5,4
Populaire maaltijdDonkey Kicks Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Mirwart

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Mirwart. Denk dan aan landelijke bedrijven als Marley Spoon en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima partijen en slagerijen. Elke aanbieder levert een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mirwart? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Later worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mirwart. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u direct praktische of verse producten als abrikozenjam of dranken. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mirwart vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Mirwart? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel soorten maaltijden die overeenstemmen met uw wensen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Saint-Hubert. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mirwart voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree bestelt u vanaf €5,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Macaroni Ham Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €6,25.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bonensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Aardbeien mousse achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Saint-Hubert voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Reepjes varkensvlees in jus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mirwart bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dit door te bellen, via een menulijst, of online. De menu’s worden in de regel tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsKipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen en Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of juist vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mirwart. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit