Maaltijdservice Keumiée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Keumiée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Keumiée? Middels onze tool vindt u probleemloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,25 p.p. Genieten van Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen en Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Keumiée hebt u toegang tot verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSambreville
ReactieEenvoudig aanmelden
Postcode5060
Prijs per maaltijd€5,29
Geliefde maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Keumiée

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Keumiée. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Meal-Story of Lidl. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie wordt gekenmerkt door z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kan u daarom de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Keumiée? Ook dan bent u welkom! Meer en meer cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Keumiée. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste services beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee krijgt u moeiteloos verse of handige boodschappen als dieetproducten en zoetjes. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Keumiée vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Keumiée? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat te denken van Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Kervelsoep? Onderstaand bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Sambreville. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Keumiée voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes kunt u al bestellen vanaf €6,2.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Consommé, een extra salade en iets fris zoals Tiramisu na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sambreville voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Hete Bliksem met een speklapje

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Keumiée aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Meestal doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen en Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Keumiée. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit