Maaltijdservice Sambreville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sambreville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sambreville? Door middel van maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,90. Genieten van Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Gepaneerde kipstukjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Sambreville profiteert u van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteSambreville
ReactieThuis uit eten!
Postcode5060
Maaltijd prijs€5,97
Vaak gekozen maaltijdBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sambreville

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Sambreville. We hebben het over landelijke bezorgers als Traiteur Goossens of 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante initiatieven en speciale eetpunten. Iedere leverancier onderscheidt zich door zijn eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sambreville? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sambreville. Een redding voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men moeiteloos verse of handige boodschappen als jam en grillworst. Niet zelden zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sambreville vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Sambreville? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Wat dacht u van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Via onze vergelijker vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Sambreville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sambreville voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is beschikbaar vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is verkrijgbaar vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Stukjes rundvlees in saus is er al vanaf €6,35.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Kerriesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Baklava om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Sambreville voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sambreville bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat en Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne. Hierdoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sambreville. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente