Maaltijdservice Isnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Isnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Isnes? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,00 p.p. Smullen van Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Isnes geniet u van gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
Waarom bestellen?Puur en vers uit de pan
Postcode5032
Gemiddelde menuprijs€5,24
Maaltijd-topperMacaroni

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Isnes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Isnes. Bijvoorbeeld populaire services als Home Cuisine of Intermarché. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante partijen en speciale eetpunten. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Isnes? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Isnes. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop u eenvoudig praktische of verse producten als boterhamworst of kipfilet. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Isnes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Isnes? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Neem nu Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Lasagne Bolognese? Verderop vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Gembloux. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Isnes voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • Een warme dagschotel als Kippenpoot met doperwtjes wortel is er al vanaf €6,8.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Poffertjes achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Tortellini met gehakt en kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Isnes bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en maak een keuze. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat via telefoon, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt altijd geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Macaroni met ham, kaas en tomatensaus en Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Isnes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit