Maaltijdservice Arsimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arsimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Arsimont? Door gebruik te maken van deze pagina bekijkt u snel en simpel alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,15 p.p. Aan tafel voor Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree en Kaasburger Met Spinazie En Puree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Arsimont geniet u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSambreville
RecensieSnel en eenvoudig bestellen
Postcode5060
Gemiddelde menuprijs€5,26
Meest gekozen maaltijdBiogarde

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Arsimont

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Arsimont. Neem interessante partijen als Marley Spoon en 0. Echter, ook heel lokaal bestaan er verscheidene instellingen en zorginstellingen. Iedere leverancier biedt z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Arsimont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arsimont. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt men snel de supermarktartikelen als salades en magere kwark. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Arsimont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Arsimont? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die matchen met uw wensen en eetpatroon. Wat dacht u van Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Groentesoep Met Balletjes? Hieronder vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Sambreville. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arsimont voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Spinaziestamppot, braadworst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Dopewtensoep, extra groenten en een toetje als Kaiserschmarren om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sambreville voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Witlofschotel met ham en kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arsimont bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men snel en simpel opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Pasta Carbonara met ei, spek en ui of Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Arsimont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit