Maaltijdservice Moignelée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moignelée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Moignelée? Met behulp van deze website doorzoekt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,35 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensfilet in jus en Snijbonenstamppot met slavink en jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Moignelée beschikt u over uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSambreville
BeoordelingGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode5060
Prijs per gerecht€5,3
Geliefde maaltijdKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Moignelée

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Moignelée. We hebben het over interessante aanbieders als Traiteur Goossens of Home Cuisine. Maar ook in de buurt ontstaan er prima leveranciers en verswinkels. Elke partij heeft zo een eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u de leveranciers rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Moignelée? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moignelée. Een goede vervanger voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt u gelijk de supermarktartikelen als koeken of leverpastei. Normaal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Moignelée vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Moignelée? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Op deze pagina treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Sambreville. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moignelée voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van zaken als de organisatie, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Kerriesaus Met Rijst wordt al bezorgd vanaf €3,5.
 • Een daghap aan huis als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel is beschikbaar vanaf €7,15.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Burgersoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sambreville voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Stamppot spruitjes met chorizo

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moignelée aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Dikwijls kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden altijd thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven of Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Moignelée. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit