Maaltijdservice Assenede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Assenede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Assenede? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,85 per persoon. Aanschuiven voor Varkenslapje in champignonsaus of Doperwtensoep? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Assenede beschikt u over vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAssenede
ReactieHet houd mij op de been
Postcode9960
Gemiddelde prijs€6,93
Populaire maaltijdGestoofde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Assenede

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Assenede. We hebben het over populaire bedrijven als Smartmat of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf zijn er prima instanties en verswinkels. Elke partij onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Assenede? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Assenede. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men direct de boodschappen zoals havermoutpap en afbak kaas mais broodjes. Vaak kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Assenede vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Assenede? Of zoekt u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei opties die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Wat dacht u van Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje en Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Assenede. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Assenede voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door o.a. de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is verkrijgbaar vanaf €3,55.
 • Een warme dagschotel als Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst wordt al bezorgd vanaf €5,6.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Minosoep, een extra salade en voor de volledigheid een Mokka ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Assenede voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Gebakken witvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Assenede bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden worden meestal bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Javaanse kip five-spices, mihoen goreng of Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Assenede. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente